Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Контакт
PRESS
За сајтот..
Хијалуронски
полнители(филери)
Ласерска
терапија
Порцелански
изработки
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
-
Master Card
 
VISA
-
-
Добредојдовте на веб страницата на Стоматолошката Ординација Д-р Нечаковски

Стоматолошката ординација Д-р Нечаковски е формирана во 1993 година и веќе 27 години ја исполнуваме на нашата цел: на пациентите да им ја дадеме најдобрата можна стоматолошка услуга користејќи го нашето долгогодишно искуство, најсовремена опрема и потврдени тераписки постапки кои исполнуваат највисоки светски стандарди.

На веб страницата ќе можете да дознаете за нас и за ординацијата, услугите кои ги нудиме, а можете да најдете и одговори на многу прашања кои нашите паценти честопати ни ги поставувале: објаснување на стоматолошките интервенции, вести, совети и интересни податоци од науката за здравјето на забите и устата.

Доколку имате прашање или коментар на некоја од соржините на сајтот, слободно контактирајте не' - со задоволство ќе ви одговориме. И се разбира, добредојдени сте во нашата ординација за сите ваши потреби од стоматологијата.

Новости од ординацијата:

01.01.2020 Среќна Нова 2020! Почитувани пријатели, Ви посакуваме многу здравје, мир и љубов во Новата 2020 година!

2020

20.09.2018 ESCD 15th Annual Meeting, Lisbon Portugal - Д-р Александар Нечаковски учествуваше на годишната средба на Европската Асоцијација за Естетска Стоматологија во Лисабон, Португалија

ESCD2018

09.03.2018 Д-р Александар Нечаковски го посети најголемиот саем за стоматологија во Холандија - Dental Expo 2018 во Амстердам.

DentalExpo

16.09.2017 Д-р Александар Нечаковски e примен за член на Европската Асоцијација за Естетска Стоматологија. ESCD e професионално здружение на стоматолози, забни техничари, производители на опрема и материјали, универзитетски професори итн. вклучени во воспоставување и исполнување на највисоките стандарди за естетска стоматологија.

ICDE Vienna

05.09.2016 Д-р Александар Нечаковски учествуваше на дводневна обука во Меѓународниот Центар за Стоматолошка Едукација (International Center for Dental Education) во Виена, Австрија на тема „Treatment Planning and Esthetic Rehabilitation in Fixed Prosthodontics“ под водство на Проф. Д-р Марко Јаковац.

ICDE Vienna

01.06.2016 И посакуваме добредојде на д-р Маја Стомнароска, дополнување на нашиот тим.

01.04.2016 И посакуваме добредојде на Д-р Ева Анастасова, новиот член на нашиот тим.

25.06.2015 Нов текст за Биостимулативната Ласерска терапија која се употребува и кај нас. Целосниот текст можете да го прочитате тука

05.12.2014 Уште еден број за контактирање со нас - 075-306-509 (ONE.Vip), достапен во работно време - од Понеделник-Петок од 08:00-20:00 и Сабота од 09:00-14:00

02.07.2014 Најново: Чекирајте се на нашата Foursquare страница и доколку сакате - можете да оставите коментар Кликнете тука за QR-кодот

24.09.2013 Сте ја посетиле ли нашата Фејсбук страница? Некои од најновите содржини ги објавуваме таму. Кликнете тука за да ги видите новостите и да ни ставите "LIKE" доколку нешто ви се допаѓа

08.06.2011 Д-р Александар Нечаковски ги заврши специјалистичките студии на Стоматолошкиот Факултет во Скопје и се здоби со титула : Специјалист по стоматолошка протетика.

Често поставувани прашања

Долгата дискусија за потенцијалната штетност на сребрениот амалгам кој се користи во стоматологијата ја докажува важноста на правилната информираност за предностите и недостатоците на овој материјал, пред да ја донесеме нашата одлука...

Едукативна анимација

Промени во забната низа при губење на еден заб и начин за надокнадување на изгубениот заб (видете ја анимацијата)

 

Насмеана девојка со убави заби
nka.com.mk 2004 WEBMAIL
 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул.