Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Контакт
PRESS
За сајтот..
Ласерска
терапија (LLLT)
Порцелански
изработки
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
-
Master Card
 
VISA
-
-
За Stomatolog.com.mk...

Stomatolog.com.mk е дело на д-р Александар Нечаковски а за прв пат е објавен во 1999 година како прв македонски сајт за стоматологија. Одтогаш до сега постојано се надополнува со нови содржини, неколкупати менувајќи го дизајнот, формата и хостинг платформата :)

Податоците изнесени на страниците на Stomatolog.com.mk се од информативна природа, и би требало да Ви помогнат подобро да се грижите за здравјето на вашите заби. Сепак, тие не се замена за посетата на стоматолог :)

Автор на сајтот и содржините:
д-р Александар Нечаковски, доктор на стоматологија, специјалист по стоматолошка протетика

Во создавањето на текстовите помогнаа и :
д-р Тина Нечаковска, доктор на стоматологија, специјалист по детска и превентивна стоматологија

д-р Перица Бобев, доктор на стоматологија

д-р Емилија Каревска, доктор на стоматологија

Забрането е употреба и копирање на содржините на сајтот, нивна репродукција во било каков облик без дозвола на авторите.

 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул.