Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Вработување
Контакт
PRESS
За сајтот..
Ласерска
терапија (LLLT)
Порцелански
изработки
Продолжување на
клиничката коронка
За хијалуронските
полнители (филери)
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
Естетска стоматологија
-
Master Card
 
VISA
-
-
Kонтактирајте со нас...

Стоматолошка Ординација Д-р Нечаковски
Ул. Филип Втори Македонски бр.54-1/1
(поранешна ул.Иван Милутиновиќ)
7000 Битола, Македонија

тел.(047)-254-528, 070-312-264, 075-306-509

infoastomatolog.com.mk

Доколку имате коментар на некоја од содржините на сајтот, или имате прашање за нас, слободно контактирајте со нас - со задоволство ќе ви одговориме. Доколку се работи за закажување на термин, ве молиме оставете телефонски број на кој може да ве контактираме.

Име и Презиме :

E-mail адреса:

(ве молиме проверете ја точноста на вашата e-mail адреса, во спротивно нема да можеме да ви одговориме на пораката)

Телефон за контакт:

Град, Држава:

Порака:

се согласувам моето прашање и одговорот на него,
(без моите лични податоци) евентуално да биде објавено на Stomatolog.com.mk

 

бројот од сликата:


 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул. Филип Втори Македонски 54-1/1 Битола Тел. 047-254528, 070-312-264, 075-306-509