Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Вработување
Контакт
PRESS
За сајтот..
Ласерска
терапија (LLLT)
Порцелански
изработки
Продолжување на
клиничката коронка
За хијалуронските
полнители (филери)
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
Естетска стоматологија
-
Master Card
 
VISA
-
-
Работно време

д-р Александар Нечаковски
Прва и трета седмица во месецот
Понеделник - Петок: 12:00-19:00
Втора и четврта седмица во месецот
Понеделник - Петок: 09:00-16:00
д-р Ева Анастасова
Прва и трета седмица во месецот
Понеделник - Петок: 09:00-16:00
Втора и четврта седмица во месецот
Понеделник - Петок: 12:00-19:00

д-р Христина Стојческа
Прва и трета седмица во месецот
Понеделник - Петок: 09:00-16:00
Втора и четврта седмица во месецот
Понеделник - Петок: 12:00-19:00
д-р Елена Вртковска
Прва и трета седмица во месецот
Понеделник - Петок: 16:00-20:00
Втора и четврта седмица во месецот
Понеделник - Петок: 08:00-12:00

За итни случаи, можна е услуга во секое време.
Во интерес на Вашето време, Ве молиме претходно да резервирате термин на телефонот 075-306-509 со што ќе можеме да Ви го посветиме целото потребно внимание.

 


 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул. Филип Втори Македонски 54-1/1 Битола Тел. 047-254528, 070-312-264, 075-306-509