Stomatolog.com.mk - Д-р Нечаковски - Вашиот стоматолог на интернет  
 
Локација
Работно време
Услуги
Персонал
Вработување
Контакт
PRESS
За сајтот..
Ласерска
терапија (LLLT)
Порцелански
изработки
Продолжување на
клиничката коронка
За хијалуронските
полнители (филери)
За амалгамските
пломби
Имплантација
на заби
Фокални
заболувања
За кариесот
Пародонтопатија
Градба на забите
Бременоста и
  забите
Исхраната и
кариесот
Атеросклероза
За проблемите со
виличниот зглоб
Страв од
стоматолог
За хигиената
на устата
Криви заби
Фиксни протетски
  изработки
Забни протези
..за пирсингот
..за млечните заби
..за пломбирањето
Кандидијаза
Дијастема
Забна ерозија
Естетска стоматологија
-
Master Card
 
VISA
-
-

Вработување во Стоматолошката Ординација Д-р Нечаковски

Дали би сакале да ни се придружите и да станете дел од нашиот тим?

kaizen

Ние веруваме дека нашата вистинска вредност потекнува од луѓето кои се дел од нашиот тим - вредни, ведри и посветени на нашите вредности и принципи за работа:

Се однесуваме кон секој пациент со вниманието и грижата која би им ја дале на нашите најблиски
Веруваме дека секој проблем може да се реши и
Подготвени сме да го најдеме правилното решение
Секогаш целосно ги исполнуваме препорачаните стручни процедури
Нe' прави среќни тоа што можеме да помогнеме
Веруваме дека и најмалите детали се важни
Се стремиме ДЕНЕС да сме барем малку подобри во нашата работа отколку што бевме ВЧЕРА (kaizen)

Дали и Вие ги делите нашите вредности? Би сакале ли да ни се придружите?

Испратете ни ваши податоци
Вашата кратка биографија (CV) испратете ни ja во порака на адресата
rabotaadentist.mk

објавено: 26.05.2020
последна измена: 26.05.2020

 

 


 
Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Ул. Филип Втори Македонски 54-1/1 Битола Тел. 047-254528, 070-312-264, 075-306-509